SSF vill göra det lätt för kunderna

Den 19 november
Kategorier: Nyheter

SSF väljer Alfanummer

SSF Stöldskyddsföreningen är en av de mest tongivande aktörerna på marknaden när det kommer till säkerhet och trygghetsfrågor. Som ideell förening har de drivit informationsarbete och bildat opinion kring ökat stöldskydd i snart 80 år. Nio av tio svenskar känner igen den klassiska symbolen med ett öga, och många har fått tillbaka sina borttappade nycklar med hjälp av föreningens välkända nyckelbricka.

”Vi vet att Alfanummer ger ett bättre genomslag i kommunikationen”, säger Anna Stark, kommunikationschef på SSF Stöldskyddsföreningen, angående föreningens två välanvända Alfanummer.

För SSF är det viktigt att finnas tillgängliga för kunderna, oavsett om kontakten gäller en tappad plånbok eller frågor kring stöldmärkning och allmän rådgivning om hur man skyddar sig mot brott. Med ett Alfanummer som 0771-SSF SSF blir det lätt för kunderna att ta kontakt, de behöver aldrig anteckna numret, utan minns det istället.

SSF har använt 0771-SPÄRRA i flera år som naturlig kontaktväg för sin spärrservice för borttappade kontokort, ID-handlingar och mobiltelefoner.  När de upptäckte att även 0771-SSF SSF var tillgängligt valde de att komplettera med även det numret för sin kundtjänst.

”Till skillnad från ett vanligt nummer så bidrar Alfanummer till en aktiv handling på ett helt annat sätt. 0771-SPÄRRA och 0771-SSF SSF är naturliga kontaktvägar till oss, de underlättar för kunden och stärker vårt varumärke.”