Alfanummer via Cedel

Den 13 september
Kategorier: Pressmeddelanden

logo_alfatell_epost_new_large

Alfanummer växer på marknaden med återförsäljare

Cedel blir återförsäljare av Alfanummer

Ett avtal har tecknats mellan Alfatell och Cedel, som ger Cedel rätt att sälja Alfanummer på den svenska marknaden.

– Vi har stora förväntningar på Cedel och vårt samarbete i att sprida Alfanummer i Sverige. Vi ser en tydlig tillväxt av efterfrågan och med tanke på Cedels ställning som strategisk domännamnspartner och deras kompetens i varumärkesfrågor är detta en naturlig utveckling, säger Anders Hamnes, VD Alfatell.

– Betydelsen av ordentligt registrerade rättigheter ökar oerhört mycket, därför är det viktigt att se till att kommande och befintliga varumärken får bästa möjliga omhändertagande och det kommer vi kunna göra än mer, genom att erbjuda Alfanummer – vi är oerhört glada för detta, säger Mikael Bluhme VD Cedel.

Alfanummer

Alfanummer är telefonnummer med namn eller ord istället för siffror. Ett telefonnummer man kommer ihåg helt enkelt. Några kända svenska Alfanummer är 0771-SWEDBANK, 0771-BREDBAND, 0771-SKANDIA, 020-BOSTAD, 0771-AMNESTY. Alfanummer förvaltas av Alfatell i samarbete med Telia, Tele2 och Telenor.

Cedel AB

Cedel är en strategisk partner och arbetar inom fyra olika affärsområden. Kärnan handlar om domännamnshantering och företags immateriella tillgångar på internet. Cedel erbjuder idag drygt 250 olika toppdomäner världen över.

Alfatell förvaltar Alfanummer i Sverige i samarbete med Telia, Telenor och Tele2, samt är som enda aktör i Europa leverantör av ett mätverktyg för inkommande telefon- och webbtrafik med avstamp i målgruppsanalys, respons och beteende, Alfa Analytics.

Vi hjälper företag att förbättra sin marknadskommunikation och utveckla sin kundservice med avstamp i telefonen som respons- och promoteringskanal.

Läs mer på www.alfatell.se