Malmöbor vill ha Alfanummer

Den 8 september
Kategorier: Nyheter

Skärmavbild 2011-09-06 kl. 18.23.26

Alfanummer i Malmö

Under september månad pågår en informationskampanj riktad till skånskt näringsliv – nu kan fler skånska företag och organisationer registrera sitt Alfanummer.

Ett personligt brev gick ut till deltagare i ledningsgrupper i Malmöbaserade företag och offentlig sektor den 1/9 och vi kan konstatera att intresset från den skånska regionen är stort. Att ha sitt namn som nummer, likt Swedbank med 0771-SWEDBANK, är ett nytt sätt att budskapsbekläda den ständigt relevanta telefonkanalen och Alfanummer uppmärksammas nu allt mer.

”Alla borde ha ett Alfanummer” – intervjuer i Malmö

Vi besökte Malmö för en vecka sen och passade på att tala med ett stort antal Malmöbor. Vad tycker de om Alfanummer? På vilket sätt är det bra och vilka aktörer borde ha Alfanummer? Vi filmade samtalen och på vår Skåne-sida kan ni ta del av vad Malmöborna svarade.

Besökte MiM

En av anledningarna till att vi befann oss i Malmö var att Alfatell fått äran att tala på MiMs (Marknadsföringsföreningen i Malmö) första höstevent. På plats fanns ett stort antal marknadsförare och företagsrepresentanter som bekräftade det vi anat: den skånska företagarandan är framtidsorienterad och expansiv. Det förklarar det stora intresset för att ha sitt företagsnamn som nummer – ett telefonnummer man minns, som ökar kundnöjdheten och i långa loppet: försäljningen.

Vi är glada att Alfatell kom och pratade på Marknadsföreningen i Malmös första höstevent. Presentationen var mycket uppskattad av våra medlemmar!” säger Elisabeth EK, eventansvarig på MiM.

Vilket är ditt Alfanummer?

Gör det lätt för din kund att ta kontakt med dig. Ha ditt företagsnamn som telefonnummer istället för siffror och förankra ditt varumärke samtidigt som du ökar din kundnöjdhet. Exempel på kända Alfanummer är: 0771-SWEDBANK, 0771-FADDER, 0771-BREDBAND, 020-VISION, 020-MITSUBISHI, 020-FACTORING, 0771-STÅHLS, 0771-AMNESTY OCH 020-SPARBANK.

Kontakta oss på 020-ALFATELL eller besök vår webb på www.alfatell.se för att tala om ditt Alfanummer. Alfatell är förvaltare av Alfanummer i samarbete med Telia, Tele2 och Telenor.