Skånskt näringsliv får sitt namn som telefonnummer

Den 26 augusti
Kategorier: Pressmeddelanden

831869_41618173

Nu kommer Alfanummer till Malmö

Under september kommer alla företagare i Malmö få möjlighet att registrera sitt Alfanummer – den nya generationens företagsnummer.

– Vi märker en stor efterfrågan hos skånskt näringsliv och ser fram emot att kunna erbjuda Alfanummer till den skånska marknaden på ett mer samlat vis, säger Anders Hamnes, VD på Alfatell.

Den 1 september drar 020-MALMÖ igång med bland annat en personlig informationskampanj till ett stort antal VD:ar på Malmöföretag.

– Vi vill ge alla möjlighet att få sitt namn som nummer och tycker att det är viktigt att berörda personer får ta del av möjligheten. Vi har redan idag ett stort antal lokalt starka aktörer som kommuner, sparbanker och energibolag i Skåne som valt Alfanummer och vi är glada över att nu kunna göra en riktad insats för det skånska näringslivet.

Alfanummer är telefonnummer med namn eller ord istället för siffror. Ett telefonnummer man kommer ihåg helt enkelt. Några kända svenska Alfanummer är 0771-SWEDBANK, 0771-BREDBAND, 0771-SKANDIA, 020-BOSTAD, 0771-AMNESTY.

Kampanj 020-MALMÖ pågår under hela september månad.

Alfatell förvaltar Alfanummer i Sverige i samarbete med Telia, Telenor och Tele2, samt är som enda aktör i Europa leverantör av ett mätverktyg för inkommande telefon- och webbtrafik med avstamp i målgruppsanalys, respons och beteende, Alfa Analytics.

Läs mer på www.alfatell.se