Anrika Henry Ståhl Fastigheter uppdaterar sin kontaktkanal med 0771-STÅHLS

Den 7 juni
Kategorier: Nyheter

norrkoping-fleminggatan-30-nya-radstugugatan-21-skepparegatan-2-4_new_large

– Vi arbetar långsiktigt med att modernisera och föryngra varumärket Ståhl och i det arbetet är vårt Alfanummer 0771-STÅHLS ett bra verktyg, säger Thomas Walden, marknadschef på Henry Ståhl Fastigheter.

Varför valde ni att arbeta med ett Alfanummer?

– För oss är samtalet med kunden viktigt och det vill vi visa genom att göra det enkelt att ringa oss. Med 0771-STÅHLS gör vi det lätt för kunden att komma ihåg vårt nummer. Våra hyresgäster ska trivas, känna sig trygga och må bra hos en värd som ser och arbetar långsiktigt. Det är så de och vi lyckas.

Henry Ståhl Fastigheter AB är ett familjeägt företag på fastighetsmarknaden som förvaltar cirka 550 000 kvadratmeter i Sveriges sex största städer. Det började med en paketcykel med ballongdäck, en säck cement på pakethållaren och Henry Ståhl som höll i styret. Mannen som tillsammans med sina medarbetare skapat det företag som idag är ett av Sveriges största privata fastighetsförvaltande bolag. De klassiska grundvärden som Henry byggde sitt livsverk på, är lika aktuella idag som då företaget grundades:

– Vi är en del av människors vardag, i hemmet, på jobbet, i skolan. Vår strävan att få alla dessa människor att trivas och må bra har gjort oss till ett ovanligt mänskligt fastighetsbolag.

Alfatell är förvaltare av Alfanummer i Sverige i samarbete med Telia, Tele2 och Telenor.