Alfatell fyller 2 år och firar med nytt grafiskt uttryck

Den 23 mars
Kategorier: Pressmeddelanden

dsc_0266_new_large

Tiden går fort när man har roligt! Det har redan gått två år sedan Alfatell kom till Sverige och vi påbörjade vår resa i att hjälpa företag att jobba smartare i sin marknadsföring.

Under de gångna åren har vi haft glädjen att stifta nya bekantskaper och bygga starka relationer med några av Sveriges mest spännande och väletablerade företag – med er! Med två år innanför västen är vi nu redo för en ny skrud, ett grafiskt uttryck som matchar det Alfatell vi är idag.

Kort sagt: tack vare våra inspirerande kundsamarbeten och ständiga utvecklingsarbete känner vi att vi har vuxit ur vår kostym, vi har mognat i vår verksamhet och det vill vi ska synas.

Nu lanserar vi vår nya logga och kickar även igång vår nya webb.  Här får du veta mer om hur vi ritar om kartan över direktmarknadsföringens Sverige med vår revolutionerande analystjänst för webb- och telefontrafik. En tjänst vi är ensamma i Europa om att kunna leverera. Du kan även söka efter ditt egna Alfanummer och ta del av aktuella nyheter och branschrelevanta spaningar.

Alfatell är en kommunikationsbyrå med unikt fokus på telefonen och med ett mål: att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi ger dig kunskapen som ökar din makt, vi bistår dig i att hitta smartare vägar och vi hjälper dig att tjäna mer pengar.

Vi vågar i större utsträckning utmana invanda tankemönster och vi finner stor glädje i att ge våra kunder nya möjligheter till förbättrad kommunikation och kundservice.

Surfa runt, lära känna oss lite mer och glöm inte att skriva upp dig för vårt nyhetsbrev!

Alfatell är en kommunikationsbyrå med unikt fokus på telefonen.
Vi hjälper företag att förbättra sin marknadskommunikation och utveckla sin kundservice med avstamp i telefonen som respons- och promoteringskanal.

Som kommunikationsbyrå med ett helt eget angreppssätt är vi stolta över att kunna bidra
till en mer verklighetsförankrad, mer kundanpassad marknadskommunikation.
Kommunikation man minns.

Läs mer på www.alfatell.se