Alfatell ger folket en röst på Guldnyckel

Den 3 mars
Kategorier: Pressmeddelanden

img_0124_new_large

4 mars smäller det: årets Guldnyckeln går av stapeln! Nedräkningen till årets upplaga av Guldnyckeln har börjat och Alfatell är för andra året i rad stolt sponsor av reklamsveriges största tävling i direktmarknadsföring som arrangeras av  Swedma.

Förutom att närvara på ett av årets mest inspirerande och tankeväckande dagar, Guldnyckelns Inspirationsdag, så upprepar vi förra årets succé med att dela ut Folkets Nyckel – ett pris som utgår från svenska folkets röst på kvällens Guldnyckelgala.

Förra året införde Alfatell tillsammans med Swedma ett helt nytt pris på den svenska reklamhimlen: ”Folkets nyckel” – ett pris där svenska folket får chansen att rösta fram det gångna årets bästa direktmarknadsföring.

Det ligger i tiden att låta publiken säga sitt, och var passar det bättre än i Guldnyckeln? Det går dessutom inte att ta på glädjen hos de som vinner. Att vinna folkets kärlek är stort, säger Mikael von Ekensteen, VD för Swedma, Guldnyckelns arrangör.

På förra årets Guldnyckel-gala utsågs Mecka med kampanjen ”Hjälp Anna välja”, till vinnare av Folkets Nyckel av svenska folket. Vem vinner allmänhetens gunst i år?

– Vi verkar ju i en innovativ bransch och det kräver innovativa lösningar. Upplägget av Folkets nyckel är en sådan, och det är riktigt roligt att vara med i det sammanhanget, säger Börge Lorentz Figenschau, marknadschef för Alfatell.

Genom att ringa Alfanumret 0771-GULDNYCKELN får du möjlighet att rösta på det bidrag du tycker förtjänar att vinna Folkets Nyckel. På 0771-GULDNYCKELN kan du även ta del av mer information om Guldnyckelgalan och om Inspirationsdagens fullspäckade schema av häpnadsväckande framgångssagor, intensiva paneldebatter och tankeväckande analyser.

Vi på Alfatell är stolta över vår närvaro och delaktighet i Guldnyckeln och ser fram emot att träffa er under dagen och galakvällen den 24/3. Kom förbi vår monter, käka en karamell och prata lite med oss. Vi kommer under dagen berätta mer om vår unika analystjänst, Alfa Analytics, missa inte det!

För att ta del av Guldnyckelns program och för att anmäla er, gå in påwww.guldnyckeln.se, så ses vi där!

Alfatell är en kommunikationsbyrå med unikt fokus på telefonen.
Vi hjälper företag att förbättra sin marknadskommunikation och utveckla sin kundservice med avstamp i telefonen som respons- och promoteringskanal.

Som kommunikationsbyrå med ett helt eget angreppssätt är vi stolta över att kunna bidra
till en mer verklighetsförankrad, mer kundanpassad marknadskommunikation.
Kommunikation man minns.

Läs mer på www.alfatell.se