Alfanummer

®

Alfanummer är den nya generationens telefonnummer till företag – telefonnummer med namn eller ord istället för siffror, som 0771-SWEDBANK.

På samma sätt som vi talar om webbdomäner istället för IP-adresser kommunicerar vi nu alltså även telefonnummer med bokstäver istället för siffror. Vi behöver aldrig mer anteckna ett telefonnummer eller ringa nummerupplysningen. Kan man namnet kan man numret. Det blir inte enklare än så.

Vill du veta hur man ringer ett Alfanummer? Klicka här.

När det blir lätt för kunden att ta kontakt genom ett telefonnummer man minns så ökar företagens tillgänglighet. Fler möjligheter skapas till nyförsäljning samtidigt som relationen till befintliga kunder stärks. För att läsa mer, klicka här.

I andra länder har detta sätt att kommunicera telefonnummer blivit helt dominerande: ett Alfanummer är enkelt att komma ihåg och lätt att sprida viralt. Resultatet är ökad försäljning och fler nöjda kunder.

För att ha ditt namn som nummer och göra det lättare för dina kunder, boka ditt Alfanummer. Kontakta oss för prisuppgift.

Fyll i kontaktformulär för intresseanmälan

Featured image

7 av 10 svenskar föredrar Alfanummer

Undersökningar visar att majoriteten av svenska folket önskar att företag och aktörer inom offentlig sektor har Alfanummer. Det förenklar kundens vardag och uppfattas modernt och servicefokuserat.
Läs mer

Sedan vi införde Alfanummer har vi högre respons än tidigare, det är fler som ringer.
– Gun Andersson, Skurups kommun

Starka varumärken väljer Alfanummer,
Läs mer

Kan man namnet kan man numret

Numeriska telefonnummer är inte anpassade till dagens brus. Kort sagt: kunden kommer inte ihåg numret. Det resulterar ofta i en förlorad kontakt. Framgångsrika bolag väljer därför att uppdatera sin telefonkanal med ett Alfanummer. Läs mer

Fler nöjda kunder

Ett Alfanummer uppmanar till personlig kontakt och skapar kundnöjdhet tack vare sin enkelhet. Läs mer

Ökad reklamrespons

Ett nummer man minns gör det lätt för kunden och skapar en tillgänglighet som leder till starka resultat. Läs mer

Nationellt register

I samarbete Telia, Tele2 och Telenor har ett nationellt nummerregister etablerats. Registret består av samtliga sifferkombinationer som bildar företagsnamn eller branschord. Alfatell är förvaltare av det nationella registret. För att boka ditt Alfanummer, klicka här